6939720924 Βαλαωρίτου 48Α, Πειραιάς akostoglakes@gmail.com

 

 

 

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ | Παντός Τύπου Αλουμινοκατασκευές - Κουφώματα Αλουμινίου - Σιδηροκατασκευές - Μεταλλικές Πόρτες - Θωρακισμένες Πόρτες - Γκαραζόπορτες - Σίτες - Ρολά - Πόρτες ΙΝΟΧ - Αλουμινοκατασκευές Πειραιάς


Η εταιρεία του κυρίου Κωστογλάκη Αντώνη δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με αλουμινοκατασκευές παντός τύπου εξυπηρετώντας τον Πειραιά την Αθήνα αλλά έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει και διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Απευθυνόμαστε σε καταναλωτές που θέλουν να χτίσουν ένα νέο σπίτι αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ανακαινίσουν το ήδη υπάρχων, παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη με εγγυημένα αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε διάφορες κατασκευές αλουμινίου σε επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους δίνοντας αξιόπιστες και άμεσες λύσεις στις απαιτήσεις σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε αλουμινοκατασκευές με αντοχή στον χρόνο αλλά και ωραίες αισθητικά ώστε να ταιριάξουν με τον χώρο σας
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Πόρτες Αλουμινίου
  Παράθυρα Αλουμινίου
  Θωρακισμένες Πόρτες
  Πόρτες Inox
  Πέργκολες Αλουμινίου
  Ρολά Αλουμινίου
  Σίτες Αλουμινίου
  Ειδικές Κατασκευές Αλουμινίου
 
 
Σχεδιάζουμε την κατασκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου και αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή της. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων σε εσωτερικές πόρτες Laminate, θωρακισμένες πόρτες Laminate αλουμινίου, ρολά και πολλά ακόμη.

Συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες προκειμένου να προμηθευόμαστε κορυφαίας ποιότητας υλικά για να έχουμε κορυφαία αποτελέσματα στις κατασκευές αλουμινίου που αναλαμβάνουμε.
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε κατασκευή αλουμινίου που επιθυμείτε. 
Στόχος της εταιρείας μας είναι να σας προσφέρει πάντα σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για τις κατασκευές αλουμινίου στην οικία  ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας απαίτηση