6939720924 Βαλαωρίτου 48Α, Πειραιάς akostoglakes@gmail.com
 
 
 
 
 
ΚΩΣΤΟΓΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Παντός Τύπου Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Πειραιάς
 
 

Η εταιρεία  του κύριου Κωστογλάκη Αντώνη, με έδρα τον Πειραιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου παντός τύπου όπως και με κατασκευές σιδήρου. Η εταιρεία με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον στόλο που διαθέτει, έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει την Αθήνα, τον Πειραιά όλη την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη είναι δύο στοιχεία που φέρνουν την εταιρεία μας σε πλεονεκτική θέση ώστε να μπορεί πάντα να σας προτείνει σύγχρονες αλλά και αποτελεσματικές λύσεις για τις παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε. 

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
Αλουμινοκατασκευές

Αλουμινοκατασκευές

Δημιουργούμε ποιοτικές αλουμινοκατασκευές παντός τύπου εξυπηρετώντας τον Πειραιά τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σιδηροκατασκευές

Σιδηροκατασκευές

Δημιουργούμε ποιοτικές σιδηροκατασκευές παντός τύπου εξυπηρετώντας τον Πειραιά τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας απαίτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δείτε τις δουλειές μας

Δείτε τις δουλειές μας

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία του κυρίου Κωστογλάκη Αντώνη έχει ολοκληρώσει ένα τεράστιο αριθμό εργασιών στην Αθήνα, σε όλη την Αττική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ