6939720924 Βαλαωρίτου 48Α, Πειραιάς akostoglakes@gmail.com

 

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΚΩΣΤΟΓΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  | Παντός Τύπου Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές ΠειραιάςΗ εταιρεία  του κύριου Κωστογλάκη Αντώνη, με έδρα τον Πειραιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου παντός τύπου όπως και με κατασκευές σιδήρου. Η εταιρεία με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον στόλο που διαθέτει, έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει την Αθήνα, τον Πειραιά όλη την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη είναι δύο στοιχεία που φέρνουν την εταιρεία μας σε πλεονεκτική θέση ώστε να μπορεί πάντα να σας προτείνει σύγχρονες αλλά και αποτελεσματικές λύσεις για τις παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε. 

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να διενεργούνται αλλά και να ολοκληρώνονται πάντα στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει εξ΄αρχής. Μπορούμε να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις κατασκευές που επιθυμείτε σε οικίες, επαγγελματικούς αλλά και βιομηχανικούς χώρους με στόχο να καλύψουμε κάθες σας ανάγκη.

 

 

 

 
 
 
 


Εξυπηρετούμε άμεσα
τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές ολόκληρη την Αθήνα αλλά και την Αττική αναλαμβάνοντας παντός είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


Αντιμετωπίζουμε την κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε ξεχωριστά. Προτού αναλάβουμε μελετάμε ενδελεχώς τον χώρο στον οποίο πρόκειται να τοποθετήσουμε τις κατασκευές τις οποίες θα φτιάξουμε. Αφού μελετήσουμε τον χώρο, σχεδιάζουμε την κατασκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρο αλλά φυσικά ακούγοντας και τις δικές σας ανάγκες έχοντας ως μοναδικό στόχο να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση οικονομική και ταυτόχρονα να σας ικανοποιεί στο μέγιστο. 

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα εργαλεία ενώ εκπαιδευόμαστε συνεχώς σε νέες τεχνικες και γενικότερα σύγχρονες μεθόδους για τις κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου που αναλαμβάνουμε ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε σχετική, με τις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευες, εργασία μας ζητηθεί. 

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας απαίτηση