6939720924 Βαλαωρίτου 48Α, Πειραιάς akostoglakes@gmail.com

 

 

 

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΩΣΤΟΓΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ | Παντός Τύπου Αλουμινοκατασκευές - Κουφώματα Αλουμινίου - Σιδηροκατασκευές - Μεταλλικές Πόρτες - Θωρακισμένες Πόρτες - Γκαραζόπορτες - Σίτες - Ρολά - Πόρτες ΙΝΟΧ - Αλουμινοκατασκευές Πειραιάς


Η εταιρεία του κυρίου Κωστογλάκη Αντώνη δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με σιδηροκατασκευές παντός τύπου εξυπηρετώντας τον Πειραιά την Αθήνα αλλά έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει και διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Απευθυνόμαστε σε καταναλωτές που θέλουν να χτίσουν ένα νέο σπίτι αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ανακαινίσουν το ήδη υπάρχων, παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη με εγγυημένα αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε διάφορες κατασκευές σιδήρου σε επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους δίνοντας αξιόπιστες, άμεσες και ασφαλείς για τον χώρο σας λύσεις ώστε να καλυφθεί πλήρως κάθε σας ανάγκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε σιδηροκατασκευές με αντοχή στον χρόνο ασφαλείς αλλά και καλαίσθητες
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ
  Μεταλλικές Κατασκευές
  Σιδερένιες Γκαραζόπορτες
  Μεταλλικές Πέργκολες
  Μεταλλικά Ρολά
  Ειδικές Μεταλλικές Κατασκευές
  Κάγκελα Σιδήρου
 
 
Σχεδιάζουμε την κατασκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου και αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή της. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων ρολά, σίτες, κάγκελα και σιδεριές ασφαλείας.

Συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες προκειμένου να προμηθευόμαστε κορυφαίας ποιότητας υλικά για να έχουμε κορυφαία αποτελέσματα στις σιδηροκατασκευές που αναλαμβάνουμε.
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε κατασκευή σιδήρου που επιθυμείτε. 
Στόχος της εταιρείας μας είναι να σας προσφέρει πάντα σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για τις κατασκευές σιδήρου στην οικία  ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας απαίτηση